motion digital agency

Марија: „Едни од најдобрите маркетери, се самоуки маркетери“

Марија Јанеска

Запознајте ја Марија која од неодамна е Senior Partner во MOTION. Марија е личност која верува дека прогресивните идеи можат да го променат светот. Таа сака да ја зграпчи секоја можност која верува дека има потенцијал и да им помогне на бизнисите да ја раскажат својата приказна. Инаку е љубител на животните, добрата храна, како […]